Compara produsele

Nu ai obiecte de comparat.

Distributie La Rosa

Dupa experienta de peste 10 ani in piata de verighete din Romania prin distribuitie si vanzare directa in magazinele noastre am decis sa facem posibil visul oricarui iubitor de verighete de inalta clasa din orice colt al tarii. 

Pentru aceasta am dezvoltat trei kituri de verighete destinate magazinelor de bijuterii:

  • La Rosa a ales din toate colectiile modelele de verighete pentru fiecare Kit care sa raspunda exact la nevoia clientiilor in cautare de verighete pentru fiecare zona a tarii.
  • Politica firmei La Rosa presupune sa nu creeze profit din distributia kit-urilor astfel costul lor este cel de productie pentru a spori dezvoltarea parteneriatelor printr-o gama cat mai variata de monstre.
  • Toate monstrele se reconditioneaza gratuit din doi in doi ani.
  • Monstrele sunt create din Argint 925 si placate cu aur fin de 24K.

 

Average Kit

Average Kit dezvoltat pentru initierea unei colaborari.

Din fiecare colectia am ales cele mai de baza modele ca sa creeze un efect maxim dat de 20 de modele de verighete si cu o investitie minima sa vada diferentele oferite de calitatea La Rosa si totodata technologiile folosite (broderii, laser). La acest kit oferim cadou cutia de prezentarea La Rosa din catifea verde inchis.

 

Vedeti produsele Solicita Kit

Professional Kit

Professional Kit dezvoltat pentru cei care colaboreaza cu La Rosa si doresc dezvoltarea colaborarii sau cei care initiaza o colaborare si doresc o diversitate mai mare de modele.

Am ales din toate colectiile La Rosa cele mai iubite si apreciate modele, clasicele La Rosa. Intr-un oras mediu cu cele 60 de modele acoperiti toate cerintele clientilor in cautare de verighete si cu siguranta in scurt timp magazinul v-a deveni unul din liderii de piata in zona care activeaza. La acest kit oferim cadou cutia de prezentarea La Rosa din catifea verde inchis.

Vedeti produsele Solicita Kit

Advanced Kit

Advanced Kit pentru brandurile ce vor sa devina lideri de piata in orasul sau judetul din care fac parte.

Kit-ul Advanced este destinat pentru cele mai mari orase din Romania, modelele alese sunt menite sa indeplineasca orice certinta a oricarui client de verighete, inclusiv si cerintele celor mai pretentiosi clienti, atat din punct de vedere diversitate cat si calitate. La acest kit oferim cadou cutia de prezentarea La Rosa din catifea verde inchis.

 

Vedeti produsele Solicita Kit