Compara produsele

Nu ai obiecte de comparat.

Despre noi

LA ROSA crede ca bijuteriile sunt mai mult decat simple accesorii. Bijuteriile sunt piese ce captureaza in ele cele mai frumoase momente din viata noastra.

De aceea, aici veti gasi bijuterii lucrate manual in materiale de calitate, putand alege dintr-o paleta larga de modele de bijuterii de lux existente in magazinul LA ROSA.

LA ROSA a inaugurat primul magazin din Romania in anul 2009 in Bucuresti, un boutique privat de bijuterii, verighete si inele de logodna, continuand in 2011, sa deschida al doilea magazin in Constanta, completat in 2015 de cel de-al treilea magazin situat in Iasi.

Creat din dragoste pentru bijuterii, atelierul LA ROSA este specializat in productia verighetelor si a inelelor de logodna, toate unicat sau in serie mica, din materiale pretioase de cea mai buna calitate.

Avand o experienta de peste 40 de ani, echipa din atelierul LA ROSA confectioneaza verighetele din aur de 24 karate, fin-pur, la care adauga aliage pentru a-l aduce la 14 karate sau 18 karate, pentru diferite culori, in functie de preferintele clientului.

Folosind cea mai noua si avansata tehnologie pentru producerea de verighete si bijuterii, echipa LA ROSA este formata din 60 de persoane, bijutieri cu diploma, maestrii specializati in verighete, tintuitori si experti gravori. Toata echipa este calificata si dornica de a realiza cele mai complexe lucrari si creatii de verighete, confectionate manual, in proportie de 80%, de la slefuire, finisare si pana la tinuire. Utilajele folosite au rol de topire si laminare pentru a obtine finetea si calitatea detaliilor ce fac dintr-un simplu accesoriu o bijuterie de lux.

Pentru a intregi universul bijuteriilor, de pastrat sau de daruit, pe langa atelierul propriu, LA ROSA colaboreaza si cu alte ateliere din Italia, Turcia si Germania, largind catalogul de colectii si modele. Astfel incat, pe langa verighete, LA ROSA va ofera coliere, bratari, cercei, seturi potrivite pentru tinute elegante sau de zi, toate confectionate din cele mai frumoase pietre pretioase si semipretioase.

Bijuteriile LA ROSA sunt dedicate celor educati si rafinati, celor ce stiu sa aprecieze o bijuterie de calitate, la preturi accesibile.

Magazinul online www.bijuteriilarosa.ro este administrat de catre societatea SC LRS HERITAGE SRL cu sediul in Calea Mosilor, nr. 221, sector 2, Bucuresti. Inregistrata la registrul comertului cu numarul RO 33338831.

Magazin La Rosa - Bucuresti


Panorama Magazin 360