Sugestii/Reclamații
  • Scrieți-ne o sugestie/reclamație


Compara produsele

Nu ai obiecte de comparat.

Plata in Rate

Printre facilitatile diverse si utile pe care La Rosa le pune la dispozitia tuturor clientilor sai si iubitorilor de bijuterii, un loc important este ocupat de achizitionarea bijuteriilor in rate. Prin intermediul acestui serviciu extrem de util, La Rosa va ofera posibilitatea de a achita treptat verighetele, inelele de logodna, bijuteriile cu diamante sau bijuteriile din aur cu cristale dorite si chiar de a opta pentru achizitionarea de produse multiple, avand aceasta varianta de plata.

Pentru a va bucura de facilitatea cumpararii in rate, aveti la dispozitie doua optiuni: cardul Garanti, care permite cumpararea bijuteriilor in patru rate si cardul Avantaj de la Credit Europe Bank, care va ofera optiunea de plata incepand de la 1 rata pana la maximum patru rate.

Aceste optiuni de plata se pot bifa dupa introducerea produsului in cos si urmarea pasului doi, respectiv trimiterea comenzii. Odata ajuns aici, veti fi rugat sa completati detaliile pentru livrare si facturare, iar la rubrica modalitate de plata veti putea alege dintre plata integrala, plata cu avans de 30% si plata in rate cu ajutorul cardului Garanti sau Cardului Avantaj de la Credit Europe Bank. Pentru orice alta informatie legata de serviciul de plata in rate, se poate apela numarul de telefon (+4) 0751.309.000.

Aceste doua facilitati intaresc experienta extrem de agreabila de cumparaturi pe care La Rosa o pune la dispozitie tuturor celor care apreciaza executia impecabila si designul inovator al bijuteriilor sale.